Gezond Zwangeren 1.9

Ben je zwanger en wil je zo goed mogelijk voor jezelf en je kindje zorgen? Deze app bevat 100% betrouwbare informatie en praktische tips voor zwangere vrouwen (stellen). De app is gekoppeld met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in jouw ...

Gezond Zwangeren 1.9

Ben je zwanger en wil je zo goed mogelijk voor jezelf en je kindje zorgen? Deze app bevat 100% betrouwbare informatie en praktische tips voor zwangere vrouwen (stellen). De app is gekoppeld met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in jouw gemeente en bevat daarmee ook relevante lokale informatie waaronder lokaal nieuws, activiteiten en de contactgegevens van het CJG in jouw gemeente. Maandelijks zal met aansprekende videoproducties of podcasts verslag worden gedaan van "Ëœtrending topics" over gezond zwanger, gezond opgroeien en opvoeden. Op deze manier ben je altijd op de hoogte op basis van de best beschikbare, niet commerciy«le, informatie.

Functies:

Icoon: Instellingen
Na het downloaden van de app vult de gebruiker, optioneel, een aantal persoonlijke gegevens in en wordt gevraagd naar de postcode. Op basis van de postcode kan een koppeling worden gemaakt met het lokale CJG. Ook kan de uitgerekende datum worden ingevuld om wekelijks nieuwsbrieven en/of kennisquizzen te ontvangen. Via instellingen kunnen aanpassingen in persoonlijke informatie worden gedaan en kan de gebruiker zich afmelden voor de kennisquiz of nieuwsbrief.

Icoon: Lokale info
Hier kan de belangrijkste lokale CJG informatie worden geplaatst, w.o. contact gegevens, openingstijden, een korte tekst over het CJG en lokale activiteiten. De informatie wordt beheerd via het CMS van de website van het (D)CJG.

Icoon: Thema"s
Op deze plek worden thema"s geagendeerd, w.o. bijvoorbeeld "ËœRookvrij opgroeien", maar ook "Ëœde Week van de Gezondheid" of "Ëœde Week van de Opvoeding". Aan deze thema"s wordt in samenwerking met de landelijke thema- en kennisinstituten vorm en inhoud gegeven. Ook kunnen regionale/lokale CJG thema"s hier een plek krijgen.

Icoon: Zoeken in database
Op basis van trefwoorden kan de levensfase specifieke (zwanger) content van Stichting Opvoeden worden doorzocht. Als ook de lokale content.

Icoon: Stel een vraag
Hier kan een vraag worden gesteld. Eerst kan het onderwerp worden gekozen, daarna kan de vraag worden ingetypt en verstuurd. Vraagafhandeling gebeurd via het eLoket en/of door het lokale CJG.

Icoon: Nieuwsbrief
Als de gebruiker is ingeschreven op de wekelijkse nieuwsbrief zwanger ontvangt zij/hij hier een melding als er weer een nieuwe nieuwsbrief ontvangen is. De nieuwe nieuwsbrief kan worden bekeken evenals een historie van eerdere nieuwsbrieven.

Icoon: Kennisquiz
Als de gebruiker is ingeschreven op de maandelijkse kennisquiz ontvangt zij/hij hier een melding als er weer een nieuwe kennisquiz ontvangen is. De nieuwe kennisquiz kan worden bekeken evenals een historie van eerdere kennisquizzen.

Icoon: reportages
Hier worden video en/of podcast reportages geplaatst. De onderwerpen worden bepaald door de actualiteit. Met maandelijks nieuwe items.

Icoon: Opgroei nieuws
Op deze plek worden landelijke campagnes, nieuws en actualiteiten geplaatst. Identiek aan het nieuwspakket op de CJG website.

Icoon: Meer
Op deze plek staat een korte beschrijving over de app en over de landelijke content van Stichting Opvoeden. Kun je de app via sociale media delen met vrienden. En wordt de gelegenheid geboden feedback te geven op de app.

   Top Software

New Software

Latest Reviews